Morgonens tankar.

 
Godmorgon.
Den här viktnedgången som jag håller på med går så fruktansvärt långsamt, jag antar att jag inte är supernoga med vad jag stoppar i mig och att jag kunde varit lite  hårdare, men jag anser att man ska kunna leva också och det är väl egentligen därför jag gillar viktväktarnas koncept. Kör på en ny vecka och fortsätter tänka på det jag äter och försöker desperat få in mer vardagsmotion. När man pluggar så blir det ju verkligen inte överdrivet mycket rörelse, så i form av lite mer motion och lite mer nogrannhet med maten så kanske jag gått ner mer än 0,2kg till nästa vecka ;)
 
Barnen får möjlighet att vara hemma med Johan idag, han tog ut en pappadag och det tror jag är bra för dom. Att få lite egentid med sin pappa, och i helgen ska de även sova där bäggetvå ett dygn och jag ska ut på äventyr på egenhand, ska bli skönt att bara få vara Emmelie för några timmar.
 
Dags att kicka igång dagen, och denna tidsomställningen alltså? Har ju vant barnen vid att vara vakna en timma längre men det vaknar ändå som små klockor 05:00 vareviga dag, långa dagar blir det minst sagt.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0