Söndag.

Godmorgon.
 
Inget inlägg alls på bloggen igår, det hör inte till vanligheterna men jag vart helt slut efter att ha sovit ett fåtal timmar under min egentid på fredag till lördag. Så igår gick jag i dimma hela dagen och var otroligt tacksam när kvällen kom och jag fick krypa i säng. Jag känner fortfarande mig extra trött, men efter lite kaffe så hoppas jag min kropp kickar igång och fungerar som den ska . Var härligt med lite egentid ett par timmar under fredagen, att bara vara Emmelie ett par timmar och inte mamma.
 
Söndagen började runt sextiden och nu en timma senare så är Ebba redan i full gång med att sitta i köket och pyssla, det där med lugn och ro under morgonen har aldrig passat mina huliganer.
Eftersom regnet smattrar mot rutorna och det blåser som bara den så lär jag behöva sysselsätta dom med liknande aktivteter under hela dagen. Jag som inte är någon pysselmänniska alls har otroligt svårt för att hitta på bra aktivter för dom dagar som dessa, det är ju så mycket lättare att ge sig ut och leka av sig energin istället.
Haha kan hända att även mamman i familjen har lite myror i benen och svårt att sitta still, kanske är lika välbehövligt för mig att rastas som dom ;)
 
Skogsutflykter funkar ju att göra även vid regn, men jag lyckas aldrig få med mig sällskap då och det är lite tråkigt.
 
 

Kommentarer
Johanna

Skog + regn är inte okej.. Haha men när jag har köpt mih riktiga kläder lovar jag att följa med 😄

Svar: Bra, haha men då måste du ha en bärsele med eftersom det ej är vagnvänligt i skogen :P men man kan ju vara ute o gå på andra ställen trots regn.
Emmelie

2014-10-19 22:09:56


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0