Svårt att hinna med allt man önskar.

Godmorgon på er.
Herregud vilken natt, hösten är ju här och regnet har smattrat helt otroligt mot rutorna och hållt mig vaken delar av natten. Ena katten har dessutom varit extremt kelig hela natten och velat lägga sig över barnen, stod och trampade hysteriskt samtidigt som han spinner. Kan säga att det är inte världens piggaste mamma som sitter här denna morgon. Tacksam över att jag ska vara i Alingsås och plugga även idag, men herregud vad nervös jag är över första tentan som är på fredag.
Det jobbigaste med att plugga som ensamstående är tiden, ja tiden att hinna sätta sig ner och läsa det man måste. När barnen väl somnat om kvällarna så är det annat som ska göras och sen är det ju även så att efter en heldag är man helt slut själv och behöver lite tid för återhämtning.
Jag finner det lite svårt och kämpigt att balansera tiden, och jag önskar ibland att dygnet hade fler timmar.
Men jag kommer fortsätta kämpa på och hoppas att det räcker för att nå min dröm.
 
 
 

Kommentarer
Yohannas.se

De dagarna du inte har föreläsningar och behöver pendla, så rekommenderar jag verkligen att byta miljöer! Att studera på biblioteket - och att gå korta små promenader bara för att få luft, starta nya tankar och så köra en stund igen. Många pauser, då orkar man mer och tar in mer.

2014-10-08 09:10:39
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0