Tisdag, en jobbig veckodag.

Tisdagsmorgon och ännu en mörk och regning start på dagen.
Jag vet inte varför men tisdagar och torsdagar är de dagar jag ogillar mest i veckan, de känns så fruktansvärt långsamma och jag har alltid extra jobbigt att kämpa mig igenom dom. Lägg dessutom till att det är höst på det och vi har en dålig kombination för någon som är otroligt beroende av ljus och frisk luft för att må bra. Längtar till snön, ljuset och adventsljusstakar i alla fönster för att få lite mer myskänsla.
Jag undrar hur man kan få ordning på den känslan? Vi är duktiga på att försöka ta vara på de dagar då det inte öser ner regn och passa på att vara ute, men när det regnar konstant?
Får helt enkelt införskaffa oss alla helt nya regnkläder och dra den gamla drönan "det finns inga dåliga kläder"
 
Gamla höstbilder, då tog vi vara på dagarna trots kylan. Får blir bättre på det och att använda kameran som legat helt orörd de senaste.
 
Dags att starta igång dagen ordentligt med frukost och att väcka Hugo som chockar med att sova ännu, sedan ska jag på något vis finna motitvationen att plugga inför tentan på egenhand.
Önskar er en fin dag!
 
 

Kommentarer
Jessie

Hej!
Jag håller med dej om tisdagar ,riktigt tråkiga.
Är ensam med mina två på 11 och 8
För tillfället är jag arbetslös, och det gör att dagarna blir otroligt långa och tråkiga. Och att få det gå runt ekonomiskt är en huvudvärk, nu är det oxå dags för vinter garderober.

Du är iaf väldigt duktig, som roddar med allt själv, jag tänker när jag läser din blogg: att jag ska ta tag i mej själv och göra det jag drömt om, att starta en second hand.. Vi får se.
Hoppas att din vecka blir toppen och tack för en fin blogg.
Kram från mej !

Svar: Ta tag i dina drömmar, annars kommer du ångra dig i framtiden. Kram till dig!
Emmelie

2014-10-21 12:38:52


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0