Tisdagen som gick.

Här har ni en som har lust att hoppa i sängen med detsamma, har egentligen varit en lugn dag men känner mig ändå helt slut i kroppen och hoppas verkligen inte Hugos förkyldningsbaciller hoppar över till mig.
Studierna idag har gått skit, har knappt fått gjort någon nytta alls men nu väntar tre dagar framöver med plugg-sällskap och då brukar man kunna hjälpas åt och få gjort det man tänkt från början.
 
Kom hem i tid och fick lite utomhus tid med barnen iallfall. Såg fram emot att spendera en eftermiddag utomhus eftersom förmiddagen bjöd på blå himmel , men lagom till att jag var hemma igen så hade det dragit ihop sig och var alldeles grått och rått utomhus igen.
En stunds utelek innan det begav sig hemåt för att laga dagens recept från matkassen, och tyvärr så föll det inte barnen i smaken alls denna dag. Men gillar själva grejen, lättlagat och snabbt med smaker som ofta gillas av de yngre och det var himla lyxigt att få matvarorna serverad till dörren med tillhörande recept.
 
 
Nu ska jag mysa ner mig ordentligt i soffan med lite filtar, och le lite extra åt Ebbas kommentar på väg hem från kvällens gymnastik
"Mamma, jag undrar verkligen hur bussar kan svänga ? Dom är ju så raka? - Ebba snart 6 år."
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0