Återförenad.

Herregud jag är så himla trött och frusen att jag kunde lagt mig för natten redan nu, men först ska väskorna inför morgondagen packas och kläder ska läggas fram, allt för att underlätta morgonkaoset som alltid infinner sig här hemma trots hur tidigt vi än går upp.
 
Lär vakna med träningsvärk imorgon eftersom jag äntligen idag återförenades med min gamla häst som jag ägde för nio år sedan. Hon var ju min ögonsten under flera år och jag lånade ut henne i hopp om att hon skulle få det bättre någon annanstans när jag  själv hade det jobbigt. Tyvärr försvann hästen spårlöst och först nu för ett år sedan så hittade jag henne igen bara två mil härifrån, där har hon det superbra och det känns så skönt att veta. Idag var jag där och red henne igen för första gången på nio år, jag är ju gammal ridtjej men har inte suttit på hästryggen överdrivet många gånger sedan jag gjorde mig av med henne. Men herregud vad jag saknar stallet, lugnet, lukten och att vara helt närvarande i nuet på hästryggen och koppla bort alla andra måsten för en stund. Kanske borde ta upp intresset igen?
 
Nu ska här njutas av en hembakad tekaka, Johan var här förut och bakade med Ebba och lämnade kvar ett gäng för oss att dela på.
Natti <3
 

Kommentarer
maria eek

åååå, vad det såg gott ut sådana vill jag också kunna baka!

Svar: Det tror jag lätt du klarar av ;)
Emmelie

2014-09-21 21:43:07
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Alex "rödöga"

Har du ett bra Tekaks recept som inte är LCHF? Jag har endast nyttiga och inga vanliga alls, vore kul att testa nåt annat recept. Kul att du hittade hästen igen.

Svar: Detta är då vanliga men vet inte vilket recept han använde . Googla, finns ju mängder :) detta var något med honung i vet jag.
Emmelie

2014-09-21 22:37:13
URL: http://dubbeldiagnos.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0