De växer!

 
Kolla här vad de små ulltussarna växer! Helt otroligt vad mycket större de blivit på fem dagar, mer päls på kroppen och större till storleken. Den ena av dom trodde vi skulle bli helsvart men det visar sig att den får bruna nyanser i det svarta också och den kommer nog bli jättefin.
Nu ska de bara hitta nya hem framöver, jag tror de kommer bli perfekta husdjur åt någon annan men vi har tyvärr inte platsen att ha kvar dom sedan när de blivit tillräckligt stora.
 
Idag kör jag alltså en hemmadag på biblioteket och det känns riktigt skönt att slippa stressa iväg med tidigt tåg direkt på morgonen, det är vardagslyx om något!
Jag måste bli bättre på att ta vara på dagar som dessa och denna morgon lyser dessutom solen från klarblå himmel så jag tror vi ska spendera eftermiddagen utomhus någonstans. Medtagen middag på någon lekplats kanske?
Nu ska jag gå in och väcka den där trötta storasystern som sover än, slog mig precis att skolan börjar om 45 minuter och innan dess så ska kläder tas på, frukosten ner i magen osv.
Önskar er en fin torsdag <3
 
 

Kommentarer
Angus

Ja det är kolik hon har :(
Supersöta!!!

Svar: Men din stackare, jag hoppas hon snart växer ifrån det. Har du testat sånt med nålar? (haha har tappat orden helt och glömt av vad det heter, sånt när man sätter in små nålar på vissa punkter i kroppen) Min kompis gjorde de iaf när hennes barn hade kolik och fick bra resultat och nöjdare bebis, värt att kolla upp?
Emmelie

2014-09-18 09:34:28
URL: http://www.angusfoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0