Denna uppgift alltså.

Herregud vilken uppgift jag sitter med nu, att läsa detta  om cellens funktioner osett helt nytt språk och att försöka trycka in så mycket komplicerade grejer i hjärnan och sedan sammanfatta det som en text känns typ omöjligt. Jag har jobbat på flera timmar på bibliotket idag och satte sedan igång med det direkt när barnen somnat igen och än är jag inte färdig på långa vägar.
 
Morgonen började iallfall med att jag lyckats gått ner 0,5kg under en vecka med viktväktarna. Jag kan inte påstå att jag är nöjd med de siffrorna men de sägs ju att de ska gå i lagom takt neråt för att vara hållbart. När eftermiddagen kom var barnen i vanlig ordning ute och lekte på gården, det är så tacksamt för de är ett helt gäng med ungar i ungefär samma ålder och de har så himla roligt tillsammans. Men ibland måste man faktiskt lära sig att ta det lugnt med, de märks på tydligt på Ebba att de blir långa dagar eftetrsom hon börjar skolan tidigt och jag måste lämna den tiden även om jag kanske inte är i behov av det förens senare. Hon behöver ett par kortare dagar framöver för att ladda batterierna <3
 
 
 

Kommentarer
Anonym

Hamnade på din blogg av en slump och måste bara lämna en kommentar till det här:-) har själv precis börjat läsa till ssk:a och sitter med samma sak som du:-) tuff start, men bara att kämpa på!

Svar: Haha jag tycker det är sjukt svårt och fattar typ hälften av allt jag plöjer igenom. Men vad kul att en till blivande ssk sitter o läser :)
Emmelie

2014-09-10 22:12:10
URL: http://supersara.bloggo.nu


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0