En svacka och massa känslor.

Barnen känner av hur jag mår, de gnälls och trottsas ännu mer här hemma just nu.
Jag är nere i en svacka, framtiden känns så långt bort och jag undrar om jag någonsin kommer nå dit jag önskar. Jag känner mig förnedrad och liten, som om jag är så fruktansvärt lätt att glömma bort och som om jag bara är mamma. Att vara mamma är det mest fantastiska som hänt mig, missförstå mig inte , men jag vill vara Emmelie också och inte bara betyda något för rollen som mamma.
Jag anstränger mig verkligen för att få vardagen att gå ihop och varje dag innebär ett evigt pusslande för att det ens praktiskt ska fungera och det tär på mig.
Att sedan se människor runt omkring fortsätta livet som om ingenting känns lite som ett slag i magen på mig som verkligen kämpar.
Måste med ord försöka få ihop vad jag känner, det underlättar att få det i text och inte bara i ett virrvarr av tusen känslor.
 
Som pricken över i:t så fick jag hem Ebba med 39 graders feber under eftermiddagen, så himla olägligt! Imorgon är det skolfotografering och jag hoppas inerligt att hon är feberfri så jag kan skicka henne så hon får vara med kortet som hon tjatat om iallfall, sedan får hon komma hem igen.
På tisdag börjar min vfu på en vårdcetnral och då måste jag vara på plats, tjugo timmar är kravet att göra för att bli godkänd och att vabba är inte att tänka på.
Förstår ni? gång på gång möts jag liksom av små käppar i hjulet som gör vardagen ännu svårare att få ihop.
När vänder allting och går mot ljusare lättare tider?
 
 
 

Kommentarer
Rebecca

I inlägget så skrev jag frågande, vilka går på fritids idag, av den anledningen att alla barn ju går i skolan en vanlig torsdag.
Skrev sen i ett senare inlägg att de såklart gällde förskoleklass på förmiddagen :)
Har inte varit där än.

2014-09-29 07:49:56
Rebecca

I inlägget så skrev jag frågande, vilka går på fritids idag, av den anledningen att alla barn ju går i skolan en vanlig torsdag.
Skrev sen i ett senare inlägg att de såklart gällde förskoleklass på förmiddagen :)
Har inte varit där än.

2014-09-29 07:49:58
Angus

Du är så stark o bra o jag vet hur du känner! Även om inte det gör saken lättare! Ibland är livet verkligen tufft mot en,

Svar: Känns ändå skönt att folk förstår mitt svammel. <3 Kram
Emmelie

2014-09-29 11:24:59
URL: http://angusfoto.blogg.se
Mamma Mindy

Så fin bild-.-svart o vita bilder är alltid så fint..kram

Svar: Tack så mycket <3 Ger en speciell känsla med dom bilderna.
Emmelie

2014-09-29 12:48:58
URL: http://blondis81.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0