Ett paket att hämta ut.

Godmorgon.
 
Ännu en tidig morgon då det var riktigt svårt att kliva upp när klockan ringde, men jag ser fram emot att det är en kort dag och att jag idag är hemma någon gång efter lunch om tågen behagar att gå som det ska vill säga.
Då ska jag gå direkt och hämta ut min nya kamera, hittade en för mig ny på blocket en NikonD3200 och det innebär en ganska stor uppdatering från den D40 som har hängt med mig i snart fem år nu. Jag tar så mycket bilder och har länge önskat mig en lite nyare modell, så när jag hittade en på blocket så kändes det rätt att unna sig en sådan. Min gamla kamera säljer jag till lillaysrran för ett bra pris, den funkar felfritt än och har mycket kvar att ge någon annanstans.
Så se fram emot mycket bilder framöver.
 
Fortsätter kämpa på med viktväktarna föresten, och idag har jag hållt på i två veckor och gårr ner lite mer än ett kilo. Känns lite lite men samtidigt så sägs det ju att för en hållbar viktnedgång så ska man inte tappa mer än omkring ett halvkilo i veckan. Tillägger jag träning kommer viktnedgången gå mycket fortare som sagt, men jag har helt enkelt inte den tiden just nu. Så fortsätter kämpa på med maten och väljer vad jag vill lägga mina points på, perfekt att kunna prioritera så och inte ha några förbud.
 
Ha en fin onsdag, nu måste jag stressa igång dagen här hemma.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0