Nya kameran har anlänt.

Åh va underbart med en kort dag i Skövde idag, var hemma redan halvtvå och det är rena lyxen även om det innebär många timmar hemifrån trots allt. Imorgon tänkte jag dessutom för första gången våga hoppa en föreläsning och försöka läsa mig till det på egen hand hemma i stadens bibilotek. För att studierna ska kunna fungera i framtiden så måste jag börja läsa lite ensam, jag måste inse faktum och det är att jag aldrig kommer ha möjlighet att gå på precis alla föreläsningar som erbjuds. Så får hoppas jag har den studieteknik jag har att klara plöja litteraturen själv helt enkelt.
 
Äntligen så fick jag hämta ut min nya kamera idag! Och vilken skillnad det är mot min förra vill jag lova. Kameran spelar stor roll när man fotograferar har jag insett nu och det är skönt att vara lite mer uppdaterad eftersom jag trots allt tar så mycket bilder. Fick chansen att provknäppa lite under eftermiddagen och är helnöjd med resultatet och tror Nikond3200 kommer passa mig perfekt!
 
Testade att fotografera tre olika objekt och är lika nöjd med alla tre, helt plötsligt kommer det bli mycket roligare att ta kort igen :)
 
 
 

Kommentarer
livet med Asperger och kronisk smärta

fina bilder

Svar: Tack så mycket!
Emmelie

2014-09-17 20:49:49
URL: http://domkallarmighannes.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0