En dålig natt.

Godmorgon torsdag.
Eller stryker de där med god, barnen har vart vaken och gnällt bägge två hela natten och jag är så inte redo för att sätta mig på tåget mot Skövde och dessutom klara av att prestera. Ebba har fortfarande feber som kommer och gå men är relativt pigg medan Hugo är feberfri men fortfarande märker man att han har något i kroppen eftersom hans humör är fruktansvärt att tas med just nu.
Visst är det typiskt att de är sjuka och sover illa när man har något viktigt framför sig?
Tur jag har Henrik som stanade en extra natt för att kunna passa dom tills mamma slutar jobbet och tar över för dagen, utan honom hade jag missat denna viktiga dag i skolan.
 
Vi tog oss ut med engångsgrill i skogen i tisdags, tanken var att grilla korv men det var nästintill omöjligt att få fyr på grillen. Nej jag och engångsgrillar har aldrig kommit vidare överens och jag brukar lyckas bättre med vanliga eldar. Vi fick snällt gå hem igen efter massor av försök för att få fyr och äta vid köksbordet istället, men vi fick frisk luft och fick komma ut i naturen och det är väl huvudsaken.
 
Hugo checkar in byggd koja vid grillplatsen.
 
 
 

Kommentarer
Birgitta S

Hej!
Länge sen jag skrev en kommentar till dig fullt upp här. Kom hem från jobbet ikväll ca 23.30 och sen är det full rulle duscha och röja lite nu är killarna som sover till kl 14(påsklov) tonåringar bra på att plocka undan och de dammsuger det värsta varannan dag så det är ok. Skrattade när jag läste om grillutflykten hur många utflykter när inget fungerar när de var små har man inte gjort?? allt från glömd korv glömt korvbröd ingen ketchup osv..Lycka till i skolan nu du gör ett kanonjobb!

Svar: Vad roligt att du tar dig tiden o lämna avtryck igen =) Skönt med tonåringar som sover, men kanske inte heeela dagen :) Tack för hälsningarna, kram.
Emmelie

2015-04-10 01:05:57


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0