Han är underbar.

Ordningen är återställd och jag har återigen Henrik vid min sida här hemma. Han gör mig trygg och jag får ett lugn i kroppen som jag annars sällan har, nästintill varje kväll med honom här så somnar jag på hans arm i soffan och det säger en hel del om hur bekväm och lugn han får mig att bli.
Igår när jag kom hem från Skövde mötte han mig på stationen och vi gick tillsammans hem igen, väl hemma igen så står tre röda rosor på bordet och min favoritchocklad. Då har han alltså vart hemma innan, lämnat blommorna och tagit med sig sin väska ner till stationen igen för att jag inte skulle misstänka något. Jag blev så himla glad och sådant har nog nästintill någon aldrig tidigare gjort för mig, tänk att den killen får jag kalla min pojkvän?
 
Nu ska jag göra mig och barnen ordning och sedan blir de att bege sig till Skövde för seminarium för sista gången denna veckan, sedan satsar jag på långledighet. Tänk att seminarium fortfarande gör mig nervös, jag vänjer mig nog aldrig vid att prata framför andra människor på så vis.
Ha en fin torsdag.



Kommentarer
Malin

Åh vad gulligt gjort! :)

2015-04-02 08:54:31
URL: http://majzans.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0