Alla dessa måsten.

Herregud vad mycket det är som ska fixas och donas hela tiden, hemmet förfaller på två röda om man inte är och konstant plockar här hemma, och då är jag långt ifrån pedantisk ändå. 
Ibland känner jag bara att det blir för mycket av allt, alla vardagssysslor, barnen, jobbet, studierna som snart börjar, en lägenhet som ska tömmas och sedan någonstans mitt i allt så ska jag och Henrik hinna få lite ledighet och tid för varandra med. Vi har båda jobbat hela sommaren och haft barnen jämt istället för att vara barnfria varannan helg som vi är vana vid, men hur ska man finna tiden och göra det man vill när det finns så många måsten som alltid får företräde?
 
Vi fick testa på vardagslivet ordentligt idag med allt vad de innebär, lämning på ett fritids 06:30 och sedan vidare några kilometer för att lämna på förskolan innan jag började jobba 07:30, det var nog utröttande för Hugo somnade fort som bara den och utan klagomål på att få lägga sig ensam. Vi har försökt ett par nätter nu att han får somna själv efter vi sagt godnatt och nu äntligen börjar det fungera.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0