Återvännder till högskolestudier.

Och så var sommaren ifrån högskolestudier slut för denna gången och det var imorgon dags att återvända till föreläsningar, seminarier, tentor och klinisk träning. Det lär bli en tuff termin , men efter denna termin är gjord så kan jag stolt påstå att jag gjort klart halva utbildningen mot att bli sjuksköterska. Jag har alltid varit sån innan som struntat i skolan och varit rejält stökig och därför borde jag vara ganska stolt över mig själv för hur långt jag kommit redan. Jag är verkligen en helt annan person idag mot var jag varit tidigare i mitt liv , man borde ge sig själv en klapp på axeln och vara stolt för vad man åstakommit. Men jag är dålig på sådant, jag ser ofta det jag inte klarat och det jag inte har istället för att glädjas åt det man faktiskt klarat av. Tror att det är ett vanligt bekymmer och vi alla borde bli bättre på att berömma oss själva och folk i vår närhet.
 
Väskan är packad, nytt block är köpt och mina kära koffeintabletter är medpackade inför långa föreläsningar - Skövde här kommer jag!
 
 
 
 

Kommentarer
Angus

åh nje är er vovve också dålig! ush det är vidrigt
som när barnen mår dålgit,typ
Skönt o va igång igen? :)

2015-08-24 20:20:23
URL: http://angusfoto.blogg.se
Rebecca

Skönt på något sätt att skolan är igång igen :)

2015-08-25 07:45:44
MADDISENJ.SE

Ja det är verkligen tufft under utbildningen stundtals! Visserligen samma i jobbet sen ;) hehe! Vad läser ni för kurs nu?

Svar: jag är i termin 3 nu och nu har vi börjar läsa om alla sjukdomar och farmakologi, o läkemedelsräkning. Spännande med all klinisk träning men väldigt tuff termin !
Emmelie

2015-08-25 14:58:30
URL: http://maddisenj.se
Yohanna af Skovde

Vad kul med nystart! Tycker alltid att hösten är i alla fall lite peppig :) Hoppas det går bra för dig även om det är jobbigt!

Svar: Det går säkert vägen, det är pendlandet till Skövde varje dag som är allra mest slitsamt tror jag. Men bara o köra på =)
Emmelie

2015-08-25 15:52:42
URL: http://yohannaafskovde.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0