En ständig oro.

 
Dessa ord såg jag för ett par dagar sedan och det är några ord som verkligen talade till mig.
Jag är en människa som är extremt stressad och orolig inför framtiden. Kan liksom aldrig ta det lugnt utan har ständigt något att göra.
Framtiden oroar mig, hur ska det gå i kommande år i skolan? Alla säger att T3 på sjuksköterskeprogrammet ska vara bland dom värsta, och varför skulle jag som verkligen inte ha något läshuvud klara detta?
Jag har ett läkarbesök på måndag, och jag är livrädd för att resultatet ska visa på någon farlig sjukdom, att jag ska dö ifrån mina barn.
Jag oroar mig för att barnen ska börja må dåligt, att jag gjort fel när jag uppfostrat dom och gjort dom någon otjänst på något vis, att dom ska bli allvarligt sjuka osv osv.
 
Därför talade dessa ord till mig, jag måste försöka se mer på tillvaron på så vis, det blir tufft men kan kanske hjälpa mig hantera min oro och lugna ner mig något - Det är helt klart värt ett försök.
 

Kommentarer
Cissi

Är precis likadan och har bara eskalerat efter förra sommaren... Framför allt att det ska hända något som jag inte har kontroll över - en olycka, sjukdom osv

Svar: Ja jag vet hur de är, men man får bli bättre på o fokusera på ett dygn i taget. Kram på dig.
Emmelie

2015-08-10 10:35:02
URL: http://nastanperfekt.blo.gg


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0