Söndag och barnen är hemma igen.

 
Efter en helg hemifrån så är barnen tillbaka på hemmaplan igen och allt är som vanligt. Vi hittade filmen Röjar Ralf på loppisen igår till barnens stora förtjusning, dom älskar den och den har varit slut på Netflix ett tag nu efter att det tittat för mycket. Så nu kan de varva ner efter en helg med fart och fläkt hos sin pappa.
 
Jag och Henrik hade en mysig dag igår, fick möjlighet att sova ut (jag vaknade visserligen vid åtta men kunde krypa ner och lägga mig en stund igen) Vi besökte Lövekulle och satt på klipporna vid vattnet och fikade o solade, perfekt att passa på eftersom den där platsen är långt ifrån barnvänlig med höga höjder ner till vattnet.
Under kvällen begav vi oss ut och åt på en grekisk resturang och kvällen avslutades med ett bad på kvällen, det hade hunnit bli alldeles mörkt ute och egentligen alldeles för kallt men de var en kul grej.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Caroline - mamma utomlands

Ja det kändes jätte häftigt att få vara med i Vi föräldrar, sen att hon ändrade texten efter att jag fått godkänna den var väl lite sådär men men..

Vad härligt med en söndag tillsammans efter lite tid ifrån varandra!

2015-08-24 09:46:56
URL: http://carrosungar.vimedbarn.se
N

Låter bra :)

2015-08-24 12:28:44
URL: http://nouw.com/nathaliemaria


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0