Letandet efter en gran.

Godmorgon söndag.
 
Äntligen julledighet, julledigheter innebär visserligen att studera inför tre kommande tentor som är när vi kommer tillbaka till skolan i januari, men känslan att med gott samvete göra det på hemmaplan är jätteskön.
 Jag ska verkligen försöka bli bättre på att fokusera mer på mig och mina behov, men jag lägger alldeles för stor fokus på att vara allt för alla andra omkring mig och att ständigt försöka få allting att bli perfekt (vilket jag visserligen tror är ett väldigt vanligt problem numera)
 
Igår åkte vi ut till min pappa på morgonen och vandrade upp i skogen precis vid hans hus för att leta upp en blivande julgran. Det var lättare sagt än gjort för antingen var granarna jättesmå eller på tok för stora, men precis innnan vi tänkte ge upp och åka och köpa en gran istället så hittade vi en och efter den klätts här hemma under lite smått kaotiska omständigheter så blev den ju jättefin.
I tanken såg jag framför mig hur mysigt det skulle vara när granen kläddes, att man lugnt och stilla under julmusik hängde upp kulor och hade mysigt. Verkligehten var dock något annorlunda, kulorna jag köpt kom utan snören och jag satt desperat och försökte knyta ihop dom så man hade en ögla att hänga upp dom i medan barnen stod på kö och stampade och frågade när jag var färdig. - Nåväl, den är klädd nu och lite mer julstämmning infann sig med detsamma =)
 
 
 
 

Kommentarer
Marie

Hehe tänker på Sunes jul då jag ser att ni huggt granen, vi har kikar på Sunes Jul idag på eftermiddagen hela familjen och det var verkligen supermysigt =D

Skönt med lite julledigt nu då trots att du ändå har tentor, men det är ju ändå ledig tid allt

Ja, det var en jobbig tid i mitt liv och fy jag trodde aldrig att jag skulle bli återställd från det då, men det gick ju allt =D

2015-12-20 21:05:07
URL: http://nouw.com/sweeteords
stin

Hej! Ni är en av dom sötaste familjer jag vet! Såå fin gran, pepperkakor lika så! Du är otroligt duktig Pippi Lotta! Kan inte sluta kalla dej för det. All heder åt dej!

Svar: Tack Stin <3
Emmelie

2015-12-21 21:01:46


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0