Lördag men som en vardag.

Dags för omtenta i Skövde och tågen är efter gårdagens storm inställda. Nu hade jag turen att två av mina vänner från samma stad skulle skriva omtenta samma dag så vi åker bil tillsammans upp. Vilket meck det blir när man pluggar på annan ort tio mil hemifrån och SJs alla problem börjar.
Jag håller iallfall tummarna att jag på något vis har fått in det jag läst i huvudet ordentligt nog för att skrapa ihop mig ett G, det känns som om ingenting jag läst det senaste har fastnat men vi får se
Mitt praktiska prov som jag gjorde i onsdags klarade jag iallfall, och det var himla skönt vill jag lova.
 
Annars har vi barnhelg nu, men pga att min kropp är helt sönderstressad så är mitt tålamod på botten och jag har väldigt lite energi till någonting. Jag vill ge barnen så mycket mer än vad jag gör just nu, men jag hoppas detta är en period och att jag snart har möjlighet att samla lite krafter vid jul. Är tacksam jag har Henke vid min sida som hejar på mig och får mig fortsätta när jag bara vill ge upp, utan honom hade detta inte gått alls.
 
Dags att klä på sig och ge sig iväg i stormen mot Skövde, jag ber till gudarna att tentan inte är alltför svår och att jag bara kan lägga detta bakom mig sedan.
Önskar er alla en fin lördag!
 
Ser så stämmningsfullt ut nu i vardagsrummet med adventspysslet framme <3
 

Kommentarer
Mammalola

Förstår precis vad du menar, det var tågstrejk här samtidigt som min examensvecka och Elion var knappt tio dagar gammal. Fick ta honom i selen på olika ersättningsbussar men fick hoppa över själva festen för det gick inga senare bussar tillbaka på kvällen haha. Lycka till idag!

2015-12-05 10:00:55
Mirre

Så fint och hoppas att det gått bra på tentarn =D

barnen förstår nog också att mamma inte alltid har ork

2015-12-06 21:14:59
URL: http://nouw.com/sweetwords


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0