Sista dagen på året.

Sista dagen på det här året, ett år som i vanlig ordning gått alldels för fort. Mycket under detta året har gått lite på rutin, vilket jag många gånger kan tycka är tråkigt men som gör att vardagen flyter väldigt bra. Få bli bättre på att ta till vara på de där spontana som hoppar upp inom en och inte ge efter för alla problem allt kan innebära. Men man är ju inte mer än människa, man väljer ofta den lättaste vägen men på så vis tror jag man missar mycket kul och många roliga upplevelser.
 
Barnen kom hem igår igen, så himla härligt att ha dom hemma igen. Nu ska de visserligen fira nyår hos sin pappa detta året men de är bara borta ett par timmar innan jag får hem dom igen. Då är vi dessutom storfamilj igen eftersom vi hämtar hem Liam med och är tre barn hemma fram tills tisdag. Det är verkligen en skillnad på att ha tre hemma istället för två, mestadels för att grabbarna är ganska olika och skapar intriger mellan varandra ett flertal gånger per dygn, då är det bara att försöka djupandas sig igenom hela spektaklet och se till dom stunderna de är vänner, för egentligen är de bägge två väldigt glada i varandra faktiskt.
 
Morgonen har varit igång i två timmar, men vi tar det lugnt och likaså katten Texas, han är föga intresserad av att starta dagen.
 
 

Kommentarer
Mirre

GOTT NYTT ÅR till er och mysigt att barnen är hemma igen

Svar: Tusen tack <3
Emmelie

2015-12-31 13:16:27
URL: http://nouw.com/sweetwords
WWW.angusfoto.blogg.se

Gott nytt år kära du!

Svar: Tack fina du <3
Emmelie

2015-12-31 23:38:04


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0