Världens längsta och tråkigaste helg.

I lördags efter tentan tyckte jag Hugo såg lite hängig ut, och mycket riktigt hade han feber.
Sedan kom det pang bom med hosta, snuva och ont i hela kroppen medan febern låg stadigt runt 40 grader, stackarn har dragit på sig något virus och har vi otur är det väl årets influensa som är här och hälsar på.
Så denna helgen i samband med sjukdom, tenta och storm går nog tilldela priset - den tråkigaste och långsammaste av dom alla.
Eftersom stromen Helga har härjat tillsammans med regn utan dess like så har inte utevistelse varit och tänka på, tänk er tre ungar utan sin dagliga dos av frisk luft sedan i torsdags!
Hoppas stormen är över nu, att tågen går igen och att vi får ordning på vårt staket på baksidan som den blåst nästintill sönder.
 
Önskar er en fin start på denna vecka!
 
 
 

Kommentarer
Mirre

Ja här har det oxå varit konstig helg med ingen aktivitet att prata om, det har resulterat i en unge som vaknar okristligt tidigt och är pigg, så näee nu får det bli lite snö =D, skönt att hon ska till dagmamman idag och få leka

Krya på plutten

Svar: Ja herregud, man får försöka så gott man kan att få ordning på aktiviteter på hemmaplan, men känns omöjligt efter en lång tid hemma :P
Emmelie

2015-12-07 08:46:15
URL: http://nouw.com/sweetwords
Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

åh fy! stackarn, hoppas han mår bättre nu!

Svar: Storasyrran blev också sjuk, men nu är de äntligen på bättringsvägen.
Emmelie

2015-12-08 19:53:51
URL: http://jennifers.nu/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0