En tidig fredagskväll.

Fredagskväll och båda barnen har nyligen somnat och jag har tagit med mig datorn in i sovrummet och tänkte slå på någon serie för att somna sådär jättetidigt kvällen till ära.
Första tentan av tre är skriven och man blir alltid extra trött efteråt, som om spänningarna går ut en lite och att ha tagit bussen hemifrån innan sex på morognen gör självklart sitt också. Jag har varit så trött att jag somnade redan på tåget mot skolan i morses och sedan tog jag mig en powenap när jag kom hem igen. Får ta en tidig kväll idag och ladda batterierna inför morgondagen då jag lämnar Alingsås  igen och tankar energi av en männsika som börjat betyda mycket för mig. Att våga öppna sitt hjärta på nytt är läskigt men underbart på samma gång och allt man kan göra är att åka med på färden och hoppas på det bästa.
 
 
Sängen var det nu, och serier innan läggdags och imorgon får jag njuta av barnen ett par timmar innan dom drar till sin pappa över natten. Ha en underbar fredagskväll <3
 

Kommentarer
Anonym

Härligt med lite spirande kärlek, det unnar jag dig! Det kanske känns läskigt, och du kommer att gå på dina törnar, men man måste ändå våga! Kram och lycka till!

Svar: Ja läskigt är de men skoj ockdå :)
Emmelie

2015-01-10 13:11:55
Malena

Så härligt att ljuspunkterna blir fler och fler i ditt liv! Du ska se att det blir bra till slut!

Svar: Åh tack snälla du ❤️
Emmelie

2015-01-10 15:09:41


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0