Jag är inte den som ger upp.

Godmorgon tisdag.
Att klockan ringer runt fem-snåret kommer jag nog aldrig riktigt vänja mig vid, jag klunkar kaffe varje gång ihopp om att vakna till liv lite men det går sisådär.
Termin två börjar med två rätt hektiska dagar fyllda med föreläsningar och jag kommer nog vara ganska fullproppad i huvudet efter imorgon, ser nästan redan fram emot helgen lite.
 
Igår efter jag gjort färdigt min uppgift så tog jag en såndär fixardag hemma, fick rensat ur lite ur Hugos gaderob, rensat avloppet, fixa upp lite grejer på väggarna samt avsltigningsvis tvätta sex maskiner tvätt, så jag borde klara mig utan att ha överdrivet många måsten under de närmaste dagarna. Planering är A och O som ensamstående, för att allt ska gå ihop så måste man vara ett riktigt kontrollfreak nästan. Ser fram emot framtiden då man kanske kan vara två om allt igen, att vara själv med att få ihop vardagen kan vara jäkligt tufft men har jag klarat mig sedan i sommras så borde de bara bli lättare med tiden. Stundtals känns det som om nu ger jag upp, jag orkar inte vrida ut och in på mig själv för att få allt att fungera, men när dom tankarna kommer så försöker jag titta hur långt jag kommit och börja kämpa igen - Jag ä inte den som ger upp.
 
 

Kommentarer
Angus

Härlig bil! Skönt o rensa!

Svar: Ja det är skönt när det är klart om inte annat :)
Emmelie

2015-01-20 21:41:27
URL: http://angusfoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0