Jag måste arbeta med mig själv.

Godmorgon.
Ännu en tidig morgon med barn som som ska lämnas vid sju och en mamma som ska sitta bänkad framför föreläsningar hela dagen. Vi har börjat med folkhälsovetenskap nu och kursen verkar faktiskt väldigt spännande och vår första föreläsning idag handlar om beteendeförändring, synd jag missar 45 minuter av den pga att dagis ej öppnar i tid för att jag ska hinna.
 
Jag måste börja jobba med mig själv också, jag tenderar att alltid oroa mig själv för saker som kan komma och hända och det är inte nyttigt att tänka så. Det förstör så mycket och tar hemskt mycket energi att oroa sig och analysera saker som kanske inte ens kommer att inträffa. Jag vet att det har med mitt förflutna och göra, det är ett försvar för mig att föreställa mig det värsta men jag kan inte hålla på så längre.
Så hur kan man med tankekraft arbeta med sig själv och förändra ett sånt inlärt beteende som man övat upp under mer än tio år och blivit väldigt bra på?
Jag vet verkligen inte hur, men det måste bli ändrig så jag kan börja njuta av livets fina på ett annat sätt än tidigare.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0