Självförtroende vs självkänsla.

Då taggar vi återigen om och pluggar inför tenta 3 av 3, ja under perioden mellan 9-16 januari så ska vi alltså ha haft tre tentor. Gårdagens tenta gick utan problem och jag skulle bli väldigt förvånad om jag inte klarade den, värre är det med fredagens eftersom jag hela tiden haft inställningen att denna kommer jag inte klara.
 
Jag skulle se mig själv som en tjej med ganska gott självförtroende, men när det kommer till min självkänsla är den verkligen på bott. Många gånger kan mina hjänspöken skapa problem som egentligen inte existerar och jag blir så galet trött på mig själv när man drar igång och överanalyserar något sm bara borde läggas åt sidan. De senaste två kvällarna har jag dragit igång och tänkt lagom till att barnen somnat och sen har tusentals tankar snurrat fram och tillbaka under ett par timmar, och sedan morgonen därpå så drar det igång igen.
Någon som kanske sitter på något bra tips på hur man kan jobba med sig själv för att få bättre självkänsla?
Det vore ju riktigt dumt att skapa sig massa problem som egentligen inte finns genom att övertänka, men tyvärr är det nog så det är för mig.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0