En grå tisdag blev minnesvärd.

 
Igår trotsade jag regnet vid två tillfällen och tog mig upp till skogen för att plocka bär, jag vet att Henrik uppskattar det och jag och Hugo behövde göra av med lite energi eftersom vi spenderat mestadels av dagen inomhus. Vi var barnfria igår kväll eftersom både jag och han jobbar dagpass idag och jag fick mig en fin överasskning efter att han bett mig lämnat rummet. Jag uppskattar sånt här till tusen, det krävs inte flådiga middagar och dyra presenter utan lite enkel hederlig ansträngning som betyder så mycket en grå och vanlig tisdag. Vi spenderade resten av kvällen i sängen, och åt godsaker medans vi började kolla på en film.
 
Jag är så otroligt tacksam jag funnit Henrik. Han kom in i mitt liv när allt var kaos, jag var ensam med barnen och hade precis börjat utbildningen till sjuksköterska tio mil hemifrån. Jag är övertygad om att all skit jag varit med om och upplevt  tidigare i livet har lett mig till honom, och jag vet inte om det är ödet eller ren tur som fört oss samman. Han är min vän som jag kan skratta tills tårarna rinner med, min kärlek som jag inte kan stirra mig mätt på och som jag en helt vanlig dag kan få fjärliar i magen av att umgås med. Han är den jag ser mig tillsammans med när jag blir gammal, vi har ett helt liv framför oss och jag har aldrig tidigare känt så starkt för någon -  min pusselbit i livet helt enkelt <3
 
 

Kommentarer
Caroline

Ja, såå skönt men det kanske har att göra med värmen, som torkar ut snabbare.. Nu få vi vänta in och se om lillasyster får det eller inte, men vi ta oss ut till parken idag i alla fall, hon leker ju inte ännu utan ligger med mig på en filt i skuggan så även om hon är påväg att få det så är chansen att hon smittar någon minimal :)

2015-07-22 11:13:51
URL: http://carrosungar.vimedbarn.se
N

Åh gott!

Svar: Perfekt
Emmelie

2015-07-22 11:37:24
URL: http://nouw.com/nathaliemaria
Netti

Vad fint skrivet och vad roligt att du har träffat en sådan underbar karl! :-D

Svar: Jag har verkligen haft tur, jag är so otroligt glad jag fann honom <3
Emmelie

2015-07-22 12:12:46
URL: http://starby.devote.se
Anonym

Hur träffades ni?:) är i samma sits som du va då och fattar inte hur jag ska ha tid/ork att träffa någon.

Svar: OJ, vi träffades på nätet faktiskt =) De kommer när man minst anar de.
Emmelie

2015-07-22 20:11:12
Mirre

Vad roligt att läsa detta, så lyckliga rader, härligt att du träffade honom precis i rätt tidpunkt och gulligt av dig att trotsar regnet och plocka bär för du vet att han uppskattar det ;)

Svar: Ja men vad gör man inte för den man älskar? :) Ja jag hade verkligen turen när jag fann honom <3
Emmelie

2015-07-22 20:27:01
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Karin O

Vad mysigt det ser ut:)

Svar: De var en jättemysig vardagskväll med det där lilla extra <3
Emmelie

2015-07-28 10:14:43
URL: http://kakansemlanoliven.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0