En regnig helg.

Herregud som det regnat under helgen, kopiösa mängder och det har varit så mörkt att jag fått tända de små lamporna i alla föntster här hemma (som visserligen är ganska mysigt kvällstid men dagtid vill jag gärna ha ljus)
Känns helt underbart att vakna till en något ljusare himmel idag, jag kommer behöva att vädret är på vår sida eftersom de är tre barn här hela veckan. De är verkligen intensivt hemma med alla barnen här, kanske för att de blir en del konflikter mellan Hugo o Liam, men jag hoppas det är lite åldersrelaterat och att det lugnar sig lite såsmåningom, för dom är ju väldigt glada i varandra samtidigt.
 
 
Jag har haft många dagars ledighet pga vabb och det har varit välbehövligt, jag har jobbat mycket och bara vara ledig en dag och man hinner inte vila upp sig varken fysiskt eller mentalt på det. Sen själva grejen att jag jobbat varje helg sedan jag gick på mitt sommarschema är jobbigt i sig, jag vill ju ha någon tid tillsammans med Henrik också. Så efter dessa dagar på hemmaplan så hoppas jag att jag är redo inför veckans jobb, nästintill bara kvällar så får njuta av närhet från min kärlek nattetid medan vi sover ;)
 

Kommentarer
Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

Ja usch vad det har regnat. I dag är det bättre men ändå blåsigt och kallt och höstkänslorna fyller kroppen....

Svar: Ja fy, när kommer sommaren egentligen?
Emmelie

2015-07-27 15:36:33
URL: http://hannadidrikson.blogg.se
WWW.angusfoto.blogg.se

Hihi nämen besatt är ett trevligt ord :) om ett par v är jag i Gbg! Men då ska jag ibte fota utan njuta! Åker ibte jätte ofta till Gbg men någon/några ggr om året blir det! Annars befinner jag mig titt som tätt i Lidköping :) men det är ju en bit

2015-07-27 23:27:37
Josefine

Men vilka sötnosar :)

Svar: Minst sagt, de kan om de vill =)
Emmelie

2015-07-28 15:20:22
URL: http://hosjosefine.blogg.se/
Mirre

Ja det är väl olika faser de går igenom, så säkert något sådant. Isabelle är i en väldigt TESTPERIOD nu jag blir galen ibland, och nu jobbar sambon i Leksand och kommer inte hem förrens 6 på kvällarna så blir väldigt långa dagar för mig med testfian hehe

Svar: Haha bit ihop eller bryt ihop liksom :D
Emmelie

2015-07-28 21:24:17
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Michaela

Gulliga de ät tillsammans, pluttarna! Håller tummarna för att sommaren snart dyker upp!

2015-07-29 07:47:12
URL: http://minshjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0