En segstartad dag.

Det är en trött tjej som knappt orkade gå upp ur sängen alls när klockan ringde vid fem. Igår efter jobbet åkte vi nämligen till Göteborg för att lämna av Liam hos sin farmor och blev samtdigt bjudna på mat vid hamnen. Fish and chips precis vid hamen och sommarvärme på det, helt underbart att få sånna ljusglimtar i vardagen tilllsammans. Vi var inte därifrån förens strax innan nio eftersom Liam grät och inte ville sova hos farmor längre, tyvärr fanns inget val eftersom både jag och Henke jobbar idag, men jag är övertygad om att de går bra trots allt.
Väl efter vi åkt så hade vi ärenden och utföra och var tvugna att storhandla innan vi åkte hem igen, så strax innan elva kom vi innanför dörren och började plocka upp alla varor - De blev helt enkelt en för sen kväll och dåligt med sömn pga den tropiska hettan.
Idag vräker regnet ner, mörkt och grått och jag hade bra gärna legat kvar i sängen men 06:45-14 och sedan får jag två välförtjänta dagar efter helgens arbete. Ska njuta av ett par timmars egentid och lugn och ro innan Henrik och Liam kommer hem sedan, sex and the city i sängen medan regnet smattrar mot rutorna, perfekt!                    Fruktansvärt vad seriösa bilder vi tog:) 




Kommentarer
Mirre

Så fina ni är ihop, samt förstår att du var tröttis då =D

2015-07-07 20:53:00
URL: http://myflowergirl.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0