Torsdagen som var.

Gårdagen bjöd återigen på riktig sommarvärme med över 30 grader varmt, hade jag inte varit vid stranden hela dagen så hade jag nog nästintill smält bort i hettan. Men vid vattnet när man kunde hoppa i och svalka sig med jämna mellanrum så var det perfekt att spendera fem timmar av dagen där.
Väl hemma igen så förberedde vi grillspetten och inväntade att Henrik skulle komma hem från jobbet, vardagen gör att vi knappt ser varandra känns det som. Eftermiddagen innebär mat, nervarvning av barnen inför läggdags och sedan ska Henrik träna och lägga sig i tid för att orka upp innan fem dagen efter. Jag inser att det är så det är i många förhållanden men jag längtar efter lite med kvalitestid han och jag, man får bli bättre på att ta tillvara på timmarna efter jobbet även om barnen är hemma. Nu kommer dessutom tiden mellan oss bli ännu mindre eftersom jag går på och börjar jobba imorgon och sedan jobbar fem helger framöver, det blir en kämpig sommar men vi löser de!
 
 
 

Kommentarer
MATILDA

vad härligt med sommarvärme!

Svar: Underbart , äntligen! =)
Emmelie

2015-07-03 10:06:11
URL: http://matildays.se
Angus

ja där kom verkligen värmen! tropiskt! :)
hihi I´ll be there!

Svar: Ser de som ett löfte =)
Emmelie

2015-07-03 21:09:25
URL: http://angusfoto.blogg.se
Mirre

Ja nu är det hetta, och ja man borde allt vara vid vattnet så man får lite svalka. Ohh gött med grillat, ja vardagen bara rusar på

Svar: Det är underbart vid vattnet dagar som dessa, de är sånt jag lever för sommartid =)
Emmelie

2015-07-03 22:58:40
URL: http://myflowergirl.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0