En regnig torsdag.

Godmorgon torsdag, snart väntar långledighet tillsammans med hjärtat och idag kommer även Liam hit så de blir tre barn i familjen i helgen <3
Det är hektiskt när vi är hemma allesammans, men när alla tre ungarna sitter vid köksbordet o allt är någorlunda lugnt så blir jag alldeles varm i hjärtat, tänk att jag träffade Henrik o att han o hans son skulle passa så perfekt in i vår familj?  - kärleken är verkligen fantastisk när man hittat rätt.
 
Igår öste regnet när mestadels hela dagen och himlen ser lika går ut idag, jag hade hoppas att få komma in och göra ett extrapass på jobbet såhär innan midsommar men något sådant blev det inte.
Så hur sysselsätter man sig en regnig dag med barnen hemma? De har energi till tusen och sitter redan och studsar på stället och undrar vad vi ska göra idag. Lugn och ro kan jag nog glömma denna morgonen och likabra och försöka starta dagen, även om det känns lite motigt för tillfället.
 
När alla tre är här <3

 
 

Kommentarer
Susanna - livet i norska skärgården. tvåbarnsmamma. husbygge.

Verkar som att sommaren lyser med sitt frånvaro hos er med? :( Vad härligt att träffa någon som har barn sen tidigare och det klickar så bra med alla! Fin design du har på bloggen förresten :)


Sv; Åh tack så jättemycket! :D

Hehe, ja risken blir rätt stor att man blir det när man får se bebisbilder ;)

Tack för kommentar! :D Glad midsommar!

Svar: Ja någon sommar har vi då inte här, och är de inte typiskt de dagar man vill ha sol som mest? Kram
Emmelie

2015-06-18 21:10:47
URL: http://www.fruroeim.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0