Midsommar 2015.

 
Midsommarafton blev precis som den brukade, en höjdpunkt för barnen med lek, dans kring stången, ponnyridning, åkning på fyrhjuling och massor av andra barn och leka med.
Tyvärr hade väl våra kanske inte humöret helt på sin sida stundtals, det var lite trötta ungar och en lite off pojkvän dagen till ära. Men sammanfattningsvis blev dagen bra och regnet höll sig borta under själva dansandet och det är huvudsaken.
Vi åkte hem redan runt sju-tiden på kvällen, annars brukar vi stanna längre men detta året kändes det ganska skönt att komma hem i tid och eftersom vi hade bil och körkort så kunde vi komma och gå som vi ville , lyx för mig som är van att anpassa mig efter andra.
Midsommarnatten blev dock mindre rolig, vaknade av kräks i hela sovrummet då Ebba och Liam lyckats dra på sig matförgiftning, antagligen från jordgubbarna. Blev att sanera hela nedervårningen innan vi kunde somna om igen. De vaknade pigga och utan några som helst sviter från natten, så nog var de troligen förgiftning  och än är ingen annan dålig heller.
 
Dags att förbereda dagen lite, ska fila på ännu en veckomatsedel inför veckans maträtter. Någon som kanske har några lättlagade recept på lager att dela med sig av?
- Godmorgon föressten.
 

Kommentarer
Mirre

Tråkigt att inte alla hade humöret på plats, men ser ju härligt ut ändå minsann, =D

2015-06-21 16:12:09
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Angus

har sagt det förr o säger det igen, din dotter är så makalöst söt!

Svar: Tack, när kommer du och fotar henne? ;)
Emmelie

2015-06-21 20:14:27
URL: http://angusfoto.blogg.se
Caroline - Mamma utomlands

Det hoppas jag också!

Det kommer upp en ruta "To view this page, you must log in to this area on thingsyouremember.blogg.se" osv, varje gång man går in på din blogg nu, lösenordskrav typ.. Tänkte om du inte märkt det själv..

Svar: Kommer du inte in och ser bloggen? För de har jag ej upplevt att någon annan haft problem med. Kan du testa lägga till mig på bloglovin och se om de ser bättre ut då? Kram
Emmelie

2015-06-22 01:04:35
URL: http://carrosungar.vimedbarn.se
Louize

Hej. Jag får också upp samma ruta om lösenord, men när jag trycker på avbryt så kommer man in till bloggen iaf!


Svar: Ja men vad knasigt ändå, men tur den fungerar ändå! =)
Emmelie

2015-06-22 09:11:25


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0