Och så var det dags igen.

 
Sjuksutga igen och jag är inte förvånad. I sju månader har det varit såhär, friska i max tio dagar innan någon av dom insjuknar med feber och halsont igen. Förra veckan låg ju Ebba i halsfluss och urinvägsinfektion och igår kom de till Hugo.
Jag vet varken ut eller in, det funkar inte och ha det såhär längre.
Efter att ha rådfrågat med en läkare privat så har vi kommit fram till att allt ska dokumenteras, så jag har ringt vårdcentralen idag och väntar på tid. Står allt i journalen så finns iallfall en möjlighet för oss att få komma till på öron-näsa-hals mottagningen framöver. Får kämpa för att bli tagen på allvar, nu måste detta få ett slut!
 
Annars skiner solen från helt klarblå himmel och det ser ut att bli en såndär underbar dag. Får trycka i Hugo lite medicin och sätta han i vagnen så jag kan ta en välförtjänt promenad, lite frisk luft skadar aldrig vid sjukdom.
Hoppas ni andra får en fin tisdag.
 
 

Kommentarer
Angus

Ush!! dessa sjukdomar alltså!!

Svar: Ja, nu vill vi vara friska!
Emmelie

2015-06-09 12:55:06
URL: http://angusfoto.blogg.se
Lotta

Nu vet jag inte om det är halsfluss som dina barn får hela tiden, men jag kan berätta hur det var för mig. Det var visserligen i vuxen ålder, jag var 25 år när besvären började. Jag fick under det året halsfluss hela tiden. Jag fick en penicillinkur på 10 dagar, var sedan frisk ca 2v och fick sedan en ny halsfluss. Ny kur på 10 dagar, frisk ca 2v och sen sjuk igen. Så höll det på hela året. Jag hade tydligen fått kronisk halsfluss som jag inte blev av med. I blodprovet hittade de streptocock-bakterier som blossade upp hela tiden. Det hela slutade med att jag fick operera bort halsmandlarna, och sedan dess har jag inte haft halsfluss en enda gång! (Det är 15 år sedan)

Svar: Hej. Så var de för mig som liten med, barnens pappa har också tagit bort sina halsmandlar. Nu äntligen fick jag en remiss till öron-näsa-hals - får se vad e säger där"
Emmelie

2015-06-09 22:18:22
Eleni

Stackars er och framförallt barnen så klart som behöver vara så mycket sjuka. Hoppas verkligen att det vänder för er snart! <3

Svar: Ja nu hoppas vi ledigheter från skola och förskola gör att de ej drar på sig lika mycket skit - vill vara friska i sommar.
Emmelie

2015-06-09 22:43:14
URL: http://eleni.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0