Omtenta.

Idag blir det nästan lite vardag här hemma, barnen ska till förskola och fritids och jag ska sitta vid köksbordet och plugga. Jag fick nämligen tentaresultatet häromkvällen och hade tyvärr inte blivit godkänd på min hemtentamen, de var inga stora grejer som skulle ordnas men det kändes ändå som ett extremt nederlag. Jag har innan klarat alla tentor och det kändes riktigt trist att jag skulle misslyckas med den man gjorde i slutet. Nåväl, jag klarade den om mikrobiologi och är det någon tenta man skulle misslyckas på så är det denna egentligen eftersom det innebär att jag bara måste komplettera vissa delar istället för att skriva om allting.
 
Helt ärligt blir det nog lite skönt för barnen också att komma iväg, dom går varandra på nerverna och retas som bara den. Nu får dom ett par timmar ifrån varandra med respektive kompisar och jag får sitta ostördt vid köksbordet och analysera tentan igen, lär bli en lång dag. Önska mig lycka till, det kan behövas!
 
 

Kommentarer
Mirre

Ja det kan nog vara skönt för barnen att få lite egentid med sitt så att säga och även för dig att göra det du behöver göra,

Skönt med lite ledigt nu i midsommar, hoppas att du får lite ledigt och skönt =D

Svar: Får hoppas vädret är på vår sida i midsommar så man kan njuta av mycket frisk luft =)
Emmelie

2015-06-17 21:43:32
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Caroline - mamma utomlands

Jo men precis, men med 3an så vet man redan att man inte kommer kunna anpassa allt så då går det mycket enklare :) trean bara hakar på tåget haha..

Svar: Får se om de blir en trea i framtiden någon gång =)
Emmelie

2015-06-18 00:46:33
URL: http://carrosungar.vimedbarn.se
Mirre

Önskar dig en bra dag också

2015-06-18 07:17:12
URL: http://myflowergirl.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0