Sommarlovsvardag.

Godmorgon onsdag och mitt i veckan.
Det har inte blivit något jobb alls för min del, även om jag varit tillänglig för att kunna ringas in om någon ordinarie blir sjuk. En vecka sedan jag arbetade och en del av mig börjar vänja sig vid vardagslunket medan en annan del av mig blir lite smått hysterisk av all fritid.
Idag tar jag med mig barnen och sätter mig på tåget till min kusin iallfall, det vankas promenad i naturreservatet och grill i skogen. Blir mysigt att umgås och skönt med massor av frisk luft, får hoppas det knepiga vädret är på vår sida bara.
 
Igår blev det en tur ner till stan med barnen, vi passade på att fynda lite byxor till Ebba som växer ur allt hon äger och sedan tog vi oss ett besök på stadens museum. Det är gratis inträde och finns ett pysselrum där med mängder av pysselgrejer som man helt gratis får använda sig av och skapa vad man vill - perfekt för pysseltokiga dottern.
En av fördelarna med att ha en sambo är ju att man kvällstid har möjligheten att ge sig ut på en promenad med hundarna, ensam med hög musik i öronen och bara gå i högt tempo. En sån promenad blev det igårkväll, gick längs med vattnet och njöt i fulla drag av junikvällen <3
 

Kommentarer
Mirre

Jobbar du som timvikarie? det där känner jag igen då jag gjorde det, man tyckte det var skönt att få vara hemma, skratt, men man kände press och jobba och man ville ju såklart det med, =D

Ohh så fint där var

Svar: Japp, timvikarie innan jag går på mitt schema ;)
Emmelie

2015-06-24 10:49:10
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Jasmine

Skönt med egentid. Din promenadväg ser inte helt fel ut - så vackert.

Svar: Tack för din kommentar.

Ta vara på dig.
Kram

Svar: Ibland får man bli bättre på o njuta av de där fina man har omkring sig tror jag ;)
Emmelie

2015-06-24 15:50:22
URL: http://rosanatt.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0