Tisdag och regn.

Godmorgon.
Första maskinen tvätt är redan laddad nere i tvättstugan och nu sitter jag och desperat försöker vakna till liv med en stor kopp kaffe. Att få ta det lugnt på morgonen och bara sitta en stund är otroligt viktigt för mig, går hellre upp en timma tidigare innan jobb och skola bara för att slippa stressa. Regnet ser ut att hänga i luften och denna dag  verkar bli lika svår att underhålla barnen på med, vi får helt enkelt eftersöka sällskap så timmarna går fortare.
 
Annars måste jag säga att jag njuter av mitt sommarlov (om man bortser från rastlösheten som kommer och går) Det känns otroligt lyxigt att slippa pendla tio mil för att ta sig till skolan och vara helt beroende av tågen och alla förseningar det innebär. Att under sommaren få jobba i samma stad som man bor i, vara hemma tjugo minuter efter man slutat och dessutom kunna fokusera på familjen när man väl är hemma igen är guld.
Sommaren kommer bli tuff, jag och Henrik kommer jobba om varandra många av veckans dagar men vi får försöka göra det bästa för att ta vara på tiden tillsammans. Man måste helt enkelt bli bättre på att ta vara på dagarna istället för att räkna ner till helgen, livet består ju mer av vardagar än helger och de vore synd och missa att njuta av nuet.
 
Så gårdagens höjdpunkt : att få mysa i soffan tillsammans med den man älskar.
 

Kommentarer
Life of Johanna

Alltid skönt och slippa stressa!

Ja Hugo är ett fint namn :)

2015-06-23 09:57:27
URL: http://lifeofjohanna.se
Johanna Davidsson

Jag vill också mysa! Men jag får vänta till helgen jag

Svar: Jag har turen att ha min älskade nära nu jag ;) Jag njuter i fulla drag =)
Emmelie

2015-06-23 12:14:53
URL: http://johannadavidssons.blogg.se/
Mirre

jag vill också ha tid på mig på morgonen, vill inte stressa, det kan förstöra en hel dag. Ohh skönt med sommarlov och slippa pendla tio mil, förstår att du njuter lite extra nu då =D

Svar: Man får passa på och njuta ordentligt=)
Emmelie

2015-06-23 19:58:27
URL: http://myflowergirl.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0