Första veckan i mars.

Måndag och andra mars.
Återigen en helt fantastisk helg med Henrik och barnen, egentligen behöver det inte hända något speciellt utan minsta lilla vardags moment känns fint att spendera med honom. Vi kompletterar varandra helt galet bra och jag är fruktansvärt kär i den killen. Inte trodde jag i somras när allt var kaos att jag skulle möta en sån fin människa som får mitt hjärta slå dubbla slag och som  får mig må så bra - plötsligt händer de helt enkelt.
Nu räknar jag dagarna till vi ses nästa gång, visst är det bra att få sakna varandra lite mellan tillfällerna men som nykär hade jag gärna umgåtts mer än på helgerna.
 
Barnen är inne i någon period nu då de inte lyssnar ett skvatt. De går in genom ena örat och ut genom andra och de är på varandra konstant och bråkar och det tar så fruktansvärt mycket på min energi. Jag vill ha tillbaka mina två glada och mer sammarbetsvilliga ungar igen. Jag hoppas de blir bättre med deras humör igen när det blir mer rutiner på hur de ska vara hos sin pappa igen, han har nyligen flyttat längre ifrån mig och de kan vara de som gör dom oroliga. Jag tror stenhårt att rutiner får barnen att bli trygga och så länge man har en kontunitet i det man gör så underlättar de vardagen.
 
Dagens middag, hemmagjord pizza av mig och barnen.
 

Kommentarer
Anna

Det kan ju också vara så att de känner av att det kommit in en ny man i ditt liv. En förändring som inte alls behöver vara negativ för dem men som såklart kan göra de oroliga. Och såklart i samband med att pappan flyttat längre bort.
Det är underbart att du funnit en man som du är kär i och det är du så förtjänt av! Jag hoppas de blir glada och snälla igen snart nog, vet mkt väl hur mycket det tar på krafterna. Ha en underbar kväll!

Svar: Ja de kan nog vara något sånt också, men de funkar jättebra med barnen o honom. Tror det är en kombination av mycket och även de härliga åldrarna tre och sex år. Ha de fint =)
Emmelie

2015-03-02 19:56:58


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0