Lite tid för de jag älskar mest.

Godmorgon,
 
En ny praktikvecka har startat och jag är placerad på vårdcentral som passar mig betydligt bättre än äldrevården. Man får träffa patienten i olika åldersgrupper och med olika bekymmer, även om majoriteten självklart är äldre även där. Idag ska jag dessutom få möjligheten att se hur dom arbetar på BVC och imorgon MVC, det ska bli så spännande att vara på ställen som jag kan se mig själv arbeta inom i framtiden.
 
Det som smärtar mest med praktik är barnen, jag hinner knappt se dom alls mer än precis innan läggdags. Ibland sover de tillochmed när jag springer till bussen om morgonen, men jag får lida ut och försöka ta igen förlorad tid framöver. Får dåligt samvete över hur lite tid jag har för dom och för alla andra i min närhet, men förhoppningsvis så inser de att det bara är under en kort period och tar inte för stor skada av det. Återigen, att studera heltid på högskola som ensamstående är inget enkelt - men skam den som ger sig!
 
 

Kommentarer
Angus

jag pillar ändå äldrevården! :) tror jag passar bäst där gillar människor över 70 det är en bra grupp!
jo menvisst, jag ilar över och tar ett par bilder!! :) Synd att jag inte bor närmare!

Svar: Skönt för dig, beror kanske helt på vart man hamnar men jag känner verkligen att jag inte vill jobba med den åldersgruppen :P
Emmelie

2015-03-10 21:38:46
URL: http://angusfoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0