När allting faller på plats.

Godmorgon.
 
Sista dagen på helgen men jag har tur och inte har något på schemat i Skövde i morgon, det är tur för jag har en jättestor uppgift som jag måste börja skriva på och jag tänkte sätta igång redan idag. En sak till jag måste starta med idag är storstädning. Det är så himla smutsigt efter min praktikperiod då jag knappt hunnit vara hemma och gjort någon nytta allt och det skulle näst intill behöva ett flyttstäd i varje av hemmets  rum.  Så min tanke är att ta ett rum i taget och röja lite extra medan barnen ändå är i Borlännge.
 
Henrik har varit här sedan i onsdags och att han vid min sida känns så jäkla naturligt och så förbannat rätt ända ut i fingertopparna. Kan inte förklara känslan och beskriva det jag känner men detta är något jag aldrig upplevt tidigare och när jag är med honom känner jag mig hel.
Det är helt fantastiskt hur livet kan vända, från att vara ensam och aldrig tro man skall finna någon och inte vara intresserad av det heller, till att möta en som allting bara klaffar med på alla plan - ödet , eller en jäkla portion med tur helt enkelt.
 
 

Kommentarer
Angus

det är ju bara för underbart!
är så glad för din skull!

Svar: Tack, de är verkligen en ubderbar känsla <3
Emmelie

2015-03-15 22:39:43
URL: http://angusfoto.blogg.se
maria eek

ÅÅÅ, så härligt. är så glad för din skull <3

Svar: Tack snälla du, de är helt fantastiskt <3
Emmelie

2015-03-16 00:21:03
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0