Tisdagsmorgonen.

Godmorgon tisdag.
En ny kurs i skolan startade igår och jag tror det kommer innebära en hel del stress och mycket att göra, ibland undrar jag om dom på högskolan är där för att sätta dit oss och inte vill att sina studenter ska lyckas. Men jag fortsätter ta en dag i taget och hoppas fortfarande att de ska räcka på något vis.
Igår åkte även Henrik hem och det blev alldeles tomt hemma igen, jag kan inte förklara känslan men när han åker så känns det som om en del av mig saknas och det känns inte bra igen förens han återvänt. Kärlek om något inte sant? Är fortfarande förvånad över vilka känslor han får mig känna, han kom verkligen in i mitt liv och tog det med storm.
 
Hugo sitter klisrad i soffan med youtube och kollar sin idol Markoolio och sjunger för glatta livet, Ebba ligger och sover gott på sitt rum än. Jag blir så varm i hjärtat när de är sådär fina och lugna bäggetvå, men herregud vad jag är i behov av egentid och lite avkoppling. De har inte haft sin pappahelg på cirka fem veckor pga massa orsaker, men till helgen ska dom dit igen och de längtar såklart. Då ska jag passa på att njuta av egentid med Henrik och dessutom hinna bli ett år äldre...

Kommentarer
Angus

Härliga kärlek :)

Svar: Eller huuur, helt fantastisk känsla som man hade glömt av hur den kändes :P
Emmelie

2015-03-31 20:29:22
URL: http://angusfoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0