De där pendlandet...

När klockan ringer innan fem och det enda man vill är att bara få lite mer sömn. När mina föreläsningar börjar vid 8:15 så krävs det att jag åker hemifrån 05:30 för att komma i tid till Skövde. Jag tycker nästan de är en av de tuffaste grejerna med hela utbildningen, att skolan ligger en så bra bit hemifrån och allt pendlande som tar så himla mycket tid. Ibland undrar jag om jag verkligen kommer klara mig hela vägen fram för att bli klar sjuksköterska, men detta är ju den tuffaste terminen och efter denna är gjord så är faktiskt hälften klart vilket känns ganska otroligt.
 
Jag räknar redan ner till helg, vi är stor familj igen med Liam här och på lördag ska vi hela familjen tillsammans med Henriks mamma besöka Liseberg. Jag har inte varit där mer en en gång med barnen och då var Ebba tre och Hugo ett halvår, så de är två taggade barn som inte riktigt förstår innebörden över hur stort det faktiskt är där.
Ser fram emot att ge dom detta minne, så de kan prata och minnas alla tre och ser fram emot en ledig dag tillsammans med de jag älskar. Men innan dess, pendling, medicinisk teknik i form av isättning av PVK och sond - Godmorgon.
 
Hugo har vaknat två gånger sedan jag klev upp ur sängen, jag hoppas inerligt han somnar om ett par timmar till.
 
 

Kommentarer
Hanna Didrikson

Förstår att det känns tungt med pendlingen, men man får väl försöka fokusera på att det leder till något bra i slutändan. Vad roligt med ett besök på Liseberg till helgen!

Svar: Ja eller hur, de är tufft men jag får förhoppningsvis något för de i slutändan =)
Emmelie

2015-09-09 08:02:27
URL: http://hannadidrikson.blogg.se/
JENNYH - Mammablogg

Vad duktig du är som orka med såna långa dagar!

Svar: Får kämpa på för o nå min dröm helt enkelt <3
Emmelie

2015-09-09 23:01:20
URL: http://jennyh.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0