Henriks lördag.

Söndag och snart är helgen över, gäller att ta vara på den till fullo med andra ord.
Jag får dessutom hem barnen en stund idag på förmiddagen och sedan åker de tillbaka till sin pappa ännu en natt, de känns så skönt när man äntligen kan hjälpas åt och komma överens. De är svårt när man går isär på de viset som vi gjorde och när man inser man ändå måste ha kontakt med varandra i resten av livet och kunna fungera och sammarbeta för de två viktigaste små personerna i världen. Jag blir så ledsen när jag inser hur många som i separationer försöker vända barnen mot den andra föräldern. Barnen ska inte behöva lida för uppbrottet, de har rätt att älska båda sina förädrar lika mycket oavsett vad som hänt melln dom.
 
Igår hade vi en riktigt Henke-dag vill jag lova.
Jag föreslog tidigare i veckan att vi skulle gå på en fotbollsmatch eftersom jag vet han uppskattar sådant. Så vi tog tåget ner till Göteborg och jag fick bevittna min första riktiga match på gamla Ullevi och Henrik fick se sitt lag ÖIS spela. Inte det roligaste jag vet men måste säga att det var helt okej att följa matchen och när jag vet hur mycket Henrik gillar de så kan jag tänka mig gå på många matcher i framtiden bara för den sakens skull. Fotbollsandan fortsatte när vi kom hem då vi gick till planen tillsammans någon timma innan jag begav mig hemåt och lagade en sen middag. Jag hoppas han är nöjd med sin dag.
 
De är ju inte varje dag man får sitta tätt intill och bli omhållen av den man älskar i nittio mintuter <3
 

Kommentarer
Ida Nilsson

Härligt att läsa att ni hanterar er separation så pass "vuxet", det är långtifrån alla som gör det som du säger. Framförallt skönt för barnen och andra inblandade, även om det även underlättar för er själva :)

Svar: Ja vi försöker =) Barnen ska ej bli lidande och de är prio ett att dom mår bra =)
Emmelie

2015-09-20 13:28:59
URL: http://idacnilssons.blogg.se/
Mirre

Men vad härligt med engentid för er och mys att han för en dag med sina favvissyssla med dig =D

Svar: Jag hoppas och tror han är nöjd =)
Emmelie

2015-09-20 21:28:41
URL: http://myflowergirl.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0