En fruktansvärd händelse. när

 
Imorses på den lilla promenaden kring huset med hundarna så fick jag syn på ett ordentligt tecken på att våren äntligen är här - vitsipporna har börjat dyka upp. Nu kan man alltså säkerställa våren och bara vänta tills det blir ännu varmare grader och man slipper palta på sig som bara den för all regn och blåst.
 
Jag var med om en så obehaglig händelse i fredags, vi var en meter från att åka ner i ett djupt dike i 80 km/h! Åkte min taxi till praktiken och uppmärksammade konstig andning hos chaffören, rätt som det är bara svängde bilen över till andra körfältet och jag skrek till och han vaknade till igen. Sa till han att stanna bilen o köra intill kanten och han förklarade att allt bara hade svartnat för honom, jag var alldeles skakig och ville verkligen inte åka mer med honom i bilen. Jag hade dock en medpassagerare i bilen som var läkare (därför frågade jag inte från första början om hur han mådde när jag uppmärksammade den onaturliga andningen) och läkaren insisterade på att han långsamt kunde köra den sista milen fram. Helt otroligt, detta var en otroligt sjuk man och med största sannolikhet var det något med cirkulationen och syresättningen som gjort att han fick blackout och vi höll på och råka ut för en bilolycka på kuppen. Får flaschbacks flera gånger om dagen, bland de värsta jag någonsin varit med om!
 
Dags för middag och ordna alla förberedelser inför ännu en ny vecka!
 

Kommentarer
Mammalola

Fy Vad obehagligt! Tur det inte slutade värre!

Svar: Det var så himla nära en stor jäkla olycka och jag är livrädd av tanken. Fruktansvärt.
Emmelie

2016-04-10 19:36:38
Mirre

Men fy så obehagligt, förstår att du vart rädd, skönt att du hade en till med dig i bilen och då borde ju inte den mannen vara taxichaffis

Skönt att allt gick bra tillsist då, hua

Svar: Den mannen borde inte köra bil alls utan utredas för sina sjukdomar. Var en fruktansvärd upplevelse .
Emmelie

2016-04-10 20:14:34
URL: http://sweetwords.se
Eleni

Vad hemskt det måste varit. Får nästan rysningar. Tänk att man aldrig vet vad som händer, det kan gå så fort. Vilken tur att allting gick bra och hoppas du aldrig mer behöver uppleva något liknande. Måste varit maximal otur. Men tur i oturen och det absolut viktigaste är ni alla oskadda.

Svar: Det var verkligen en fruktansvärd upplevelse! =(
Emmelie

2016-04-11 07:58:12
URL: http://eleni.se
Angus

Men gud! va obehagligt! råka ut för samma sak fast med en buss, fast den mannen somna....

2016-04-13 21:20:36
URL: http://angusfoto.blogg.se
Birgitta S

Usch vad obehagligt på något sätt känner man sig tryggare om man åker taxi dvs en van förare. Fast nu verkade något hänt med honom jag åkte taxi i nästan ett år till och från jobbet pga en operation jag genomgått det var färdtjänst taxi och det fungerade utmärkt. Numera åker jag kommunalt och det känns bättre än bil faktiskt man är mer sårbar i en bil det är min känsla i varje fall.
Hälsningar Birgitta S

2016-04-14 00:00:31


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0