Tur vi gjorde av med energi igår...

Är lite i chock denna 24 april eftersom vi vaknar till vinterlandskap återigen, jag trodde faktiskt att risken för snö var över och det var åratal sedan de fanns snö den här årstiden i Alingsås. Våren är visserligen bra mycket senare än vanligt känns det som, bladen har fortfarande inte slått ut helt på alla träden och värmen ligger bara runt 8-10 grader varmt. Nu hoppas vi att det här bakslaget är det sista och att vi sedan får hit den riktiga vårvärmen igen!
Tur barnen fick göra av med ordentligt med energi igår eftersom vi spenderade vår eftermiddag/kväll med att promenera i ett naturreservat ett par mil hemifrån. I tre timmar var vi ute och gick och stannade och grillade intill en strand vid ån. Det var verkligen fint med alla miljoners vitstippor och ån som forsade alldeles intill stigen.
 
Får försöka underhålla oss med inomhus aktiviteter idag, och sedan varva med lite kalasfirande för min systerdotter och en lång biltur för att köra hem Liam igen (hur tusan det nu ska gå med kombinationen sommardäck och snö?)
 
 
 
 

Kommentarer
Josefin -My Happy Days-

Så härligt det ser ut!

Svar: Det var verkligen en härlig dag =)
Emmelie

2016-04-27 20:39:19
URL: http://landhagen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0