En ångestfylld natt och nedräkning till vår.

Mina ögon går verkligen i kors, Ebba vaknade nämligen och kräktes inatt och jag lider ju av sådan sjuk fobi inför spyor och liknande. Efter de har jag legat och vridit och vändt på mig och knappt kommit till ro överhuvudtaget, jag som skulle skriva det sista på min hemtenta idag.
Jag håller tummarna att det återigen bara var Ebbas mage som krånglade, det händer med jämna mellanrum att hon blir dålig och ingen annan, mitt psyke klarar inte en uppsjö av spyor och allt vad de innebär här hemma.
 
Igår hämtade vi hem Liam, han ska vara här lite längre denna gången och det är ju alltid roligt att ha dom alla samlade. Gårdagen bjöd dessutom på solsken och de tog vi till vara på och åkte iväg till en lekplats och spenderade ett par välförtjänta timmar på. Det är verkligen skönt att vi går mot ljusare tider och jag tänker ta vara på varje chans till sol och vårkänslor eftersom jag tyvärr vet att den riktiga våren är långt borta ännu, men ändå - nedräkning!
 
 
 

Kommentarer
Mirre

Då hoppas vi att det bara var något tillfälligt,

kramar

2016-02-26 08:52:49
URL: http://sweetwords.se
ensekundtusentankar.blogg.se

Svarade på min blogg men kan klistra in här med :)

Jag tog kontakt med öppen psyk förra året i januari. Sen fick jag vänta i två månader på läkarbesök. Jag trodde att utredningen var igång. Fick papper hem att svara på samt att min mamma skulle fylla i. 2 mån senare fick jag träffa honom igen. I september sa läkaren att jag hade en Borderline personlighet och nu skulle han skicka remiss för add/adhd utredning och det kan vara uppemot ett års väntetid. Som tur var behövde jag "bara" vänta 4 mån och den kom igång nu i januari. Ett möte kvar sen ska alla som träffat mig samlas. Så svar på din fråga fick jag vänta 1 år. Min son ska börja sin utredning. Vill fånga upp honom i tid så han inte hamnar efter. Hoppas ni med får rätt hjälp... Trevlig helg på dig med :)
PS : fina barn du har :)

2016-02-26 18:39:52
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0