Vardagspusslet.

De senaste halvåret har varit tufft, jag tror det har varit en kombination med att hamna lite efter med studierna, det faktum att man faktiskt pendlar 12 mil för att ens komma till föreläsningarna och helt enkelt försöka få ihop hela livet som student, mamma, sambo och vän - hur tusan är man allt på en och samma gång?
Jag vill så gärna prestera och göra mitt bästa, gå på alla föreläsningar, klara alla moment direkt och absolut inte ha något efter mig. Samtidigt vill jag vara en närvarande mamma och sambo och ha tid för de som faktiskt betyder mest här i livet, men kombinationen är svår att få att gå ihop. Så de senaste har jag medvetet börjat gå på lite mindre föreläsningar, läst mer hemifrån och försökt börja träffa vänner igen. Men vad drabbas jag av då? De extremt dåliga samvetet gentimot de jag missar i skolan, för även om det inte är obligatorisk närvaro så känner jag mig mentalt tvingad att gå dit.
Jag kämpar just nu med att hitta en kobimation som inte ger mig dåligt samvete åt något håll, men det är svårare än vad man kan tro och just nu är det tufft.
Dela gärna med er av tips och råd om hur ni får vardagspusslet att gå ihop.
 
Ta hand om er.
 
 
 

Kommentarer
Mirre

Oj ja det låter tufft, men man kan ju inte göra mera än sitt allra bästa, mer kan inte någon kräva och du gör ditt bästa
Kramar

2016-02-04 11:18:45
URL: http://nouw.com/sweetwords
Sofie Palm

Ja det är svårt när man vill räcka till åt allt och alla. Jag brukar stanna upp och fundera på vad som betyder mest. Ibland får man offra energi åt sånt som behövs men i slutändan vet man nog innerst inne vad man prioriterar :)

Svar: Ja du har rätt , jag får nog bli bättre på o göra så helt enkelt =)
Emmelie

2016-02-05 20:42:01
URL: http://thepalma.blogg.se/
Linda

Jag känner med dig och känner igen mig. Jag läser heltid på distans, jobbar 75% och har min son varannan vecka, däremellan jobb, plugg och hemmaliv vill jag hinna med familj och vänner och egentid. Svårt att pussla ihop det.

Jag har börjat göra schema för varje vecka där jag skriver vad jag ska göra varje dag som är pluggrelaterat, matplanering, vad jag och min son ska göra när han är hos mig, boka in träff med vänner när tid finns, träning när tid finns och så vidare. Och tack vare detta flyter det på, trots att jag tänkte att jag hade tagit mig vatten över huvudet...

Svar: Tack för tipset, ska absolut ha de i åtanke här hemma =)
Emmelie

2016-02-06 23:29:29
URL: http://hemmahoslin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0