Besvikelse.

Godmorgon, återigen vaknar jag innan sju trots att jag kan sova obegränsat länge eftersom barnen är hos sin pappa. Hela natten har jag vaknat flertalet gånger och förbarmat mig över gårdagens tenta. Jag är så himla besviken på mig själv! Jag satt och räknade i 2,5 timma under tentamen och även om det kändes omöjligt så ansträngde jag mig ända ut i fingertopparna. När jag kom till sista talet så förstod jag ingenting, jag satt och räknade på den i över en timma innan jag var nöjd och bestämde mig för att lämna in den. I samma veva som jag kommit utanför dörrarna så insåg jag att jag gjort fel i omvandlingen från miligram till mikrogram och därmed är jag körd på tentan eftersom det krävs 100% rätt för att klara den. Jag är riktigt besviken på mig själv, det var mitt första försök men eftersom jag skrev första gången på en omtenta så ligger jag redan efter, något jag hatar att göra.
Dessutom väntar två stora tentor på fredag, och dom kan jag inte något av än heller.
Vem sa att de var enkelt och läsa till sjuksköterska?
 
Dagen är planlös, fixa och dona lite inför barnens hemkomst och se till att allt är förberett inför morgondagen då vardagen drar igång med skola för Ebba igen och förskola för Hugo.
Jag hoppas barnen kan komma hem i tid så vi kan hinna gå till pulkabacken precis här bakom oss och åka en stund, snön kom ju lägligt när dom åkte till sin pappa så vi har inte njutit av snön tillsammans denna vinter ännu.
Önskar er alla ett fint avslut på helgen!
 
 
 
 

Kommentarer
Amanda Jona [SPONTAN]

Tråkigt att höra men du ska nog se att det löser sig! :)

2016-01-10 09:31:06
URL: http://spontan.blogg.se
Mirre

Aj då, men det kanske löser sig ändå? Hoppas att ni fick åka lite pulka då =D

Fina rosor

2016-01-10 22:06:52
URL: http://nouw.com/sweetwords


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0