Nyårsfirande i pyamasbyxor.

Jag har all möjlighet att sova och borde egentligen ta vara på möjligheten eftersom hela huset blir fullt av barn och stoj om ett par timmar, men jag vaknade till och behövde gå på toa och kan sedan dess inte somna om. Men sån här tid kan jag uppskatta väldigt mycket, att ensam vara vaken och sitta med en filt i soffan med en stor kopp kaffe och bara kika runt på nätet. De är dessutom under morgonens tidiga timmar som jag har ro i kroppen och göra sådant och ej lider av dåligt samvete och tänker att jag borde fokusera på annat.
 
Gårdagen igår var som vilken annan dag som helst, precis som nyår brukar vara sedan jag fick barn. Jag och Henke åt visserligen räkor och pannacotta till efterrätt ,men sedan bänkade vi oss i soffan och kollade klart på filmen Ebba fick i julklapp -Mysteriet på Greveholm, som man själv följde som tioåring 1996. Visst hade det kanske varit kul att hitta på något extra, men samtidigt är det bara en vanlig dag och vi valde att spendera den i soffan med pyamasbyxor på och det känns ju himla skönt idag när resterande av Sveriges befolkning mår dåligt, haha.
 
Funderar på att inleda 2016 med att göra en stor frukost till Henrik som han kan mötas av när han vaknar, ja så får de bli.
Låt 2016 bli året då jag blir mer kompis med mig själv, sänker mina krav, min stress och struntar lite mer i att vara alla andra till lags och bry mig mindre om vad alla andra gör.  De må låta själviskt, men de är precis de jag behöver fokusera på framöver - Gott nytt år kära ni!
 
 

Kommentarer
Mirre

Men nyårsafton numera är det mysigast med hemmakvällar och mys med nära & kära, behöver inte alls göra något =D, man gör mera än man tror =D

Som detta t ex värsta lyxfrullen =D

Svar: Visst är det så, hoppas du hade en fin kväll =)
Emmelie

2016-01-01 12:32:27
URL: http://nouw.com/sweetwords
Elsa

Gott nytt år! :)

Svar: detsamma:)
Emmelie

2016-01-01 14:04:18
URL: http://henrikssonelsa.blogg.se
Jennie Lundmark

Vilken fin blogg du har! :D Skönt att bara få vara lite grann på morgonen för sig själv, även om jag gärna skulle vilja somna om :)

Svar: Det är de verkligen! <3

Svar: Kul o höra, ja men egentid i tysnad på morgonen är guld värt =)
Emmelie

2016-01-02 14:11:55
URL: http://jennielundmark.blogg.se/
Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma

Ser riktigt gott ut :)

Sv: Ja, nu är det inte långt kvar! Tack så mycket :)

Svar: Gottt i all sin enkelhet =)
Emmelie

2016-01-02 15:18:20
URL: http://emblasofia.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0