Ett sommartecken.

 
Även om den där sommarvärmen inte direkt finns just nu så fann vi i helgen årets första bär att trä på strå, och det är ju ett säkert tecken på att sommaren faktiskt är här.
Jag får dock lite panik när jag inser att vi redan snart är i mitten av juni och att efter midsommar går vi återigen mot mörkare tider, bara tanken på det ger mig en klump i magen. Sen vet jag att det tar lång tid innan man själv reflekterar över att det blivit mörkare, men det är själva vetskapen om att det är på väg åt fel håll igen...
 
Kan säga att jag är helt slut efter att ha gjort en kväll och en dag på uppvaket, stundtals är det lite väl lugnt men sedan kommer en rusch och man hinner knappt stanna upp mellan alla kontroller. Sedan märker jag att jag inte har vanan inne att arbeta, jag blir trött i både huvud och kropp eftersom man ständigt går omkring och inte har tid att sitta. Ett kvällspass och ett dagpass kvar, sedan går jag på långledigt och barnen åker till sin pappa. Tur att jag får låna barnen på midsommar, för vad vore väl en midsommar att fira utan mina två guldklimpar?
 
 

Kommentarer
Marie

Härligt att du får ha barnen på midsommar =D, så fina sommartecken, trä smultron på grästrå

2016-06-21 21:38:47
URL: http://sweetwords.se
ensekundtusentankar.blogg.se

Åhh! Här är det helt okej väder, lite grått men ändå bra temperatur. Jag gillar dock mörkare tider... Även om jag gillar sommaren.
Har med min lille på midsommar men ingen aning om vad han och jag ska göra..

Svar: Oh mörkare tider ger mig verkligen rysningar, inte min bästa årstid :(
Emmelie

2016-06-21 22:37:36
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0