Helgen är över.

Godmorgon vardag.
Denna helgen har varit himla intensiv, barnen har varit på varandra och bråkat varannan minut och jag är minst sagt trött och inte direkt redo för min första dag som vikare på IVA. Förut har jag ju gått brevid en ordinarie, och även om jag varit självständig så har det alltid funnits någon nära att fråga. 
Jag gör kvällen idag, något som känns tufft eftersom min kära son slog upp ögonen vid halvsex i morses, lär somna som en stock ikväll.
 
Helgen har bestått av potatisfestival, bakning och en himla massa regn. Igår åkte vi till Liseberg för att se barnens idoler Marcus och Martinus och jag hade inte i min vildaste fantasti kunnat förstå hur mycket människor dessa småkillarna drog. Det var 25 000 människor som ville se dom och entren till Liseberg fick stänga. Det var kaos med människor och vi kunde inte gå ett enda steg, vi stod säkert 400 meter ifrån scenen och såg inte ett smack. Barnen var dock nöjda ändå, de sjöng och hoppade till musiken och det är väl huvudsaken. Vi var dumma nog och köpa åkpass denna dagen med, inte smart alls.Eftersom det var så mycket människor så spenderade vi mestadels av tiden med att köa och hann bara åka fyra åk, det blev som att kasta pengarna i sjön typ.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Charlotte Uleskog

Så sött! :)

2016-06-21 17:43:07
URL: http://charlotteuleskog.blogg.se/
Charlotte Uleskog

Så sött! :)

2016-06-21 17:43:14
URL: http://charlotteuleskog.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0