Intensiv period.

Nu är det verkligen nedräkning , mina studiekamrater har redan tagit välförtjänt sommarlov medan jag som har omtenta har en dag kvar att pendla upp till Skövde innan denna terminen kan räknas som över. Jag har försökt att sitta ner och räkna med jämna mellanrum och jag tror egentligen jag kan räkningen, problemet är bara att man vet aldrig hur läraren väljer och lägga upp tentan och de senaste gångerna har han gjort riktigt kluriga frågor för att sätta dit oss. Så ska sitta och räkna några tal idag och imorgon och sedan bara hoppas på att det räcker hela vägen fram, men nervositeten inför den tentan är extrem eftersom den är så himla viktig att få alla rätt på.
 
Annars försöker vi ta vara på dagarna här, även om dom bokstavligt talat springer förbi oss förtillfället och en intesvid period med start på IVA väntar för mig.  Det känns verkligen nervöst och pirrigt att ska få arbeta på en sådan avdelning, när allt är kritiskt och stort ansvar finns på oss vårdpersonal. Jag tror och hoppas detta kommer bli en rejäl utmaning för mig, samtidigt som jag är övertygad att jag efter sommaren har utvecklats massor.
 
Igår var värmen ordentlig, så vi tog tillfället i akt att vila oss lite efter vår (läs min) cykeltur hem upp för alla backarna från stan.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0